Kana-mustapapu enchiladas

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Kana-mustapapu enchiladas

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

1 h

Maistuvaa meksikolaistyyppistä arkiruokaa, nopean version saa käyttämällä valmissalsaa. http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/2014/02/kanaa-mustapapuja-lehtikaalta.html

Ainekset

250 g
Kypsää kananrintaa pilkottuna
12 kpl
Pientä maissitortillaa
400 g
Salsaa
2 ½ dl
400 g
Valutettuja mustapapuja
150 g
Juustoraastetta
Nippu korianteria

Ohje

  1. Lämmitä tortillat ensin paistinpannussa pehmeiksi. Kaada salsakastike laakeaan kulhoon ja dippaa jokainen tortilla siinä ennen kuumentamista. Lisää tortilla kerrallaan pannulle aina edellisen päälle muutaman tortillan erinä ja käännä pinoa aina välillä. Näin useampi tortilla lämpenee kerralla. Jaa jokaiselle tortillalle noin ruokalusikallinen kanaa, mustapapuja ja justoraastetta. Kääräise rullalle ja aseta uunivuokaan sauma alaspäin. Sekoita Valio Crea Kolme sipulia ruokakermaan jäljelle jäänyt tomaattisalsa ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan tortillakääröjen päälle. Paista uunissa 200 asteessa n.15 minuuttia. Levitä päälle runsaasti korianteriasilppua. Tarjoa raikkaan salaatin, tomaatin, limelohkojen ja ranskankerman kera.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö