Kanafajitat

Kanafajitat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kanafajitat

Valmista runsaasti paprikaa ja broileria sisältävät fajitat. Tarjoa ne crème fraîchen ja guacamolen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 kpl (medium)
vehnätortilloja

Broileri-kasvistäyte

250 g
sipulia
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
2 rkl
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
juustokuminaa
½ tl
chilijauhetta
600 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
puolikas
lime
( 1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna )

Lisäksi

1 - 1½ prk (à 150 g)
200 g
guacamolea

Ohje

  1. Esikäsittele kasvikset: Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Leikkaa pestyt paprikat viipaleiksi.
  2. Kuumenna Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää kasvikset, paprikajauhe, juustokumina ja chili pannulle. Paista kypsiksi. Siirrä kulhoon.
  3. Leikkaa rintafileet paloiksi. Lisää broileripalat pannulle, lisää tarvittaessa rasvaa. Paista kauniin ruskeiksi ja varmista kypsyys. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada kasvikset pannuun broilerin joukkoon. Purista päälle limetin mehu. Kuumenna. Viimeistele korianterilla.
  5. Nosta uunissa tai mikrossa lämmitetyt tortillat ja broileri-kasvisseos tarjolle. Nauti tortillat crème fraîchen, guacamolen ja broileri-kasvistäytteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.