Kanapatongit

Kanapatongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kanapatongit

Kanapatongit

Kanapatonki on maukas eväsleipä otettavaksi mukaan työhön, opiskeluun tai harrastuksiin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset3 annospalaa

3 annospalaa
1
patonki
½ rasia (à 200 g)
½ ruukkua
jääsalaattia
150 g
grillattua broilerinlihaa , esim. grillattu rintafilee
pala (100 g)
tuoretta kurkkua
3 - 4
säilykepersikan puolikasta

Ohje

  1. Leikkaa patonki 3 - 4 osaan. Halkaise palat niin, että jäävät toisesta sivusta kiinni
  2. Levitä tuorejuustoa leikkauspinnoille. Lisää alapuolille jääsalaattia
  3. Leikkaa broilerinliha paloiksi ja jaa salaatin päälle.
  4. Leikkaa kurkku ja persikat viipaleiksi. Laita vielä ne patonkien täytteeksi.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää patongeissa myös ohutta kalkkuna- tai broilerileikettä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›