Kantarellikastike

Kantarellikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kantarellikastike

Kantarellikastike

Kantarellikastike on hyvä syy odottaa runsasta sienisatoa. Tarjoa kantarellikastiketta keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l (200 g)
kantarelleja
1
sipuli
1 dl
purjosipulia hienonnettuna
2 rkl
2 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
ripaus
musta- tai valkopippuria
1 rkl
1 prk (2 dl)
½ tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Puhdista ja hienonna sienet. Hienonna myös sipuli.
  2. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot
  3. Lisää maito vähitellen joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta pippurilla.
  4. Paista toisella pannulla voissa sieniä ja sipulia, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
  5. Lisää sieni-sipuliseos maitokastikkeeseen. Lisää myös ruokakerma.
  6. Mausta suolalla. Viimeistele kastike tuoreella persiljalla tai ruohosipulilla.
  7. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›