Hienostuneen alkuruokakeiton tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tämä kantarellikeitto syntyy vartissa ja mikä parasta krutonkeihin voit käyttää jo hiukan kuivahtaneen leivän. Mikäli tuoreita yrttejä ei satu olemaan kaapissa, käy kuivattu rosmariini ohjeeseen mainiosti.
1 prk (3 dl) | |
1 dl | kuohuviiniä tai valkoviiniä |
Rosmariini-juustokrutongit | |
---|---|
50 g | |
¼ | patonki |
30 g | |
2 rkl | tuoretta rosmariinia tai kuusenkerkkää |
2 | valkosipulin kynttä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.