Kantarellikeitto

Kantarellikeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kantarellikeitto

Kantarellikeitto

Hienostuneen alkuruokakeiton tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tämä kantarellikeitto syntyy vartissa ja mikä parasta krutonkeihin voit käyttää jo hiukan kuivahtaneen leivän. Mikäli tuoreita yrttejä ei satu olemaan kaapissa, käy kuivattu rosmariini ohjeeseen mainiosti.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 alkuruoka-annosta

4 alkuruoka-annosta
1 prk (3 dl)
1 dl
kuohuviiniä tai valkoviiniä

Rosmariini-juustokrutongit

50 g
¼
patonki
30 g
2 rkl
tuoretta rosmariinia tai kuusenkerkkää
2
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Leikkaa patonki kuutioiksi, laita leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle voisula, ripottele rosmariinin lehdet, rouheasti pilkottu valkosipuli ja juustoraaste.
  2. Paista uunissa 225 asteessa n. 10 min.
  3. Kuumenna kantarellikastike, lisää kuohuviini. Vaahdota halutessasi kuohkeaksi.
  4. Jaa keitto alkuruokakulhoihin. Lisää pinnalle krutongit.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.