Kantarellileivät

Kantarellileivät

Lämpimät leivät ilahduttavat, kun pikkunälkä vaivaa. Loppukesän ja syksyn sienisatoa voi hyödyntää lämpimien leipien valmistuksessa. Esimerkiksi kantarellit sopivat leipiin loistavasti.

Ainekset4 kpl

4 kpl
4 isoa
grahampaahtoleipäviipaletta
½ l (200 g)
tuoreita sieniä , esim. kantarelleja
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
hienonnettua persiljaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista niitä Oivariinissa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta.
  2. Paahda leivät ja laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste.
  3. Kuorruta leipiä uunissa 250 asteessa n. 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
185 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›