Kantarellileivät

Kantarellileivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kantarellileivät

Kantarellileivät

Lämpimät leivät ilahduttavat, kun pikkunälkä vaivaa. Loppukesän ja syksyn sienisatoa voi hyödyntää lämpimien leipien valmistuksessa. Esimerkiksi kantarellit sopivat leipiin loistavasti.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
4 isoa
grahampaahtoleipäviipaletta
½ l (200 g)
tuoreita sieniä , esim. kantarelleja
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
hienonnettua persiljaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista niitä Oivariinissa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta.
  2. Paahda leivät ja laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste.
  3. Kuorruta leipiä uunissa 250 asteessa n. 8 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›