Kantarelliraviolit

Kantarelliraviolit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kantarelliraviolit

Kantarelliraviolit

Raviolit valmiista tuorepastasta ovat varsinaista pikaruokaa. Tässä mehevän kermaisessa pastassa maistuvat kanttarelli, yrtit ja paahdetut siemenet.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
tuorepastaravioleja
1 rkl
1
punasipuli
½ tl
kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
1 prk (3 dl)
½ dl
paahdettuja pinjansiemeniä

Lisäksi

Ohje

  1. Keitä tuorepasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan muutama minuutti.
  2. Pastan kiehuessa suikaloi sipuli. Kuullota sipulia Oivariini rasvassa pannulla ja lisää mausteet.
  3. Kaada pastan keitinvesi pois ja lisää kypsät pastatyynyt pannulle sipuleiden joukkoon.
  4. Lisää kanttarellikastike ja kiehauta kuumaksi.
  5. Annostele tarjolle ja viimeistele annokset paahdetuilla pinjansiemenillä ja juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.