Kantarellispagetti

Kantarellispagetti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kantarellispagetti

Kantarellispagetti

Kermainen kantarellipasta on helppo ja nopea valmistaa vaikka sienisato olisi jäänyt kehnoksi. Valmis kantarellikastike mehevöittää spagetin ja mausteeksi ripautetaan persiljaa sekä mustapippuria.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
spagettia

Kastike

2 rkl
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 prk (3 dl)
½ dl
pastan keitinvettä
2 tl
kuivattua persiljaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvettä talteen.
  2. Sulata voi korkeareunaisella pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kuullota hetki.
  3. Lisää pannulle kantarellikastike ja n. ½ dl pastan keitinvettä. Kiehauta ja mausta persiljalla sekä mustapippurilla. Lisää pannulle kastikkeen joukkoon keitetty ja valutettu pasta.
  4. Lisää tarjoiluun halutessasi raastettua juustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.