Karpalo-vaniljakiisseli

Karpalo-vaniljakiisseli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Karpalo-vaniljakiisseli

Karpalo-vaniljakiisseli

Karpaloinen kerroskiisseli on ihana jälkiruoka. Se on helppo ja nopea valmistaa. Täyteläinen vaniljakiisseli pehmentää hapokkaan karpalon makua luoden tasapainoisen kokonaisuuden.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jäähdytys
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta

Marjakiisseli

3 dl
karpaloita
5 dl
Valio vaaleaa glögiä
½ dl
perunajauhoja
1 dl
sokeria

Vaniljakiisseli

3 dl
2 dl
½ dl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
1
vaniljatanko

Ohje

  1. Soseuta 2 dl karpaloista. Mittaa kattilaan glögi, perunajauhot, sokeri, karpalosose ja karpalot. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä. Jäähdytä.
  2. Mittaa pinnoitettuun kattilaan maito, kerma, perunajauhot, sokeri sekä halkaistu vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä. Poista vaniljatanko jäähtyneestä kiisselistä. Jos käytät vaniljasokeria, lisää se lopussa.
  3. Kaada annosmaljoihin pohjalle vaniljakiisseliä ja päälle marjakiisseliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.