Kasvis-jauhelihamureke

Kasvis-jauhelihamureke

Piilota kasvikset jauhelihamureketaikinaan. Mureke mehevöityy ja saa makua.

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 prk (200g)
1 dl
korppujauhoja
1
sipuli hienonnettuna
1 pieni
porkkana raastettuna
½
kesäkurpitsaa raastettuna
1 rkl
500 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rasia (200 g)
1
kananmuna
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Turvota korppujauhoja kermaviilissä 15 min.
  2. Kypsennä sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa Oivariini rasvassa paistinpannulla pehmeiksi. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi.
  3. Muotoile uuninkestävään vuokaan 25 cm pitkä tanko. Voit myös valmistaa murekkeen voideltuun vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

Vinkki

* Voit paistaa mureketaikinasta myös pihvejä uunissa leivinpaperin päällä tai teflonpannussa pienessä rasvamäärässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
95 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›