Kasvis-jauhelihavuoka

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Kasvis-jauhelihavuoka

Kasvis-jauhelihavuoka

Miedonmakuinen kasvis-jauhelihavuoka on maistuvaa ja helppoa arkiruokaa koko perheelle.

1 h 50 min
keskitaso
107 kcal / 100g
3
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
1
sipuli
2 kpl (200 g)
porkkanaa
1 kpl (100 g)
palsternakka
1 tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
½ tl
timjamia
6 (350 g)
perunaa
1 prk (200 g)
1
kananmuna
3 dl
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha kevyesti Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä porkkanat ja palsternakka raasteena. Kuullota hetki. Mausta.
  2. Kuori ja viipaloi perunat. Lado uunivuokaan kerroksittain jauheliha-kasvisseosta, perunaviipaleita ja raejuustoa.
  3. Kaada päälle munamaito. Ripota pinnalle juustoraaste.
  4. Paista 200 asteessa n. 1 t 15 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›