Kasvis-juustorullavuoka

Kasvis-juustorullavuoka

1 h
keskitaso
138 kcal / 100g
0
1

Kasvis-juustorullavuoka on hauska ruokalaji ja kuin eri tapaan tehty lasagne, joka vaatii hieman näpertämistä.

Ainekset

4 annosta
500 g
kasvissuikaleita
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
½ tl
suolaa
½ pussia (à 150 g)
1 dl
persiljaa
10 - 12
lasagnelevyä

Kastike

2 dl
3 dl
2 rkl
vehnäjauhoja
½ pussia (à 150 g)
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kypsennä kasvissuikaleita ja valkosipulia pannulla Oivariini rasvassa. Mausta. Jäähdytä hetki ja lisää juusto ja persilja.
  2. Keitä lasagnelevyjä muutama minuutti ja valuta hyvin
  3. Levitä kasvisseosta lasagnelevyille. Kääri rullalle lyhyemmältä sivulta. Nostele rullat voideltuun uunivuokaan.
  4. Kuumenna kattilassa kerma, maito ja vehnäjauhot. Anna kiehua muutama min. Lisää juusto. Mausta. Kaada kastike vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 225 asteessa n. 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
157 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)