Kasvis-kaalipata

Kasvis-kaalipata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kasvis-kaalipata

Kasvis-kaalipata

Rouhea kasvis-kaalipata saa lisämakua pekonista. Tarjoa kaalipataa yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
2
sipulia
2
porkkanaa
5
perunaa
400 g
valkokaalia
1
kasvisliemikuutio
5 dl
vettä
1 prk (120 g)
5
maustepippuria
3
laakerinlehteä
2 rkl
soijakastiketta
½ rkl
meiramia

Ohje

  1. Kuori, hienonna ja suikaloi kasvikset. Hienonna pekoni ja ruskista kevyesti padassa tai kattilassa.
  2. Lisää hienonnettu sipuli, suikaloidut porkkanat ja perunat sekä ohueksi suikaloitu kaali. Lisää vesi, smetana ja mausteet. Kypsennä tiiviin kannen alla miedolla lämmöllä n. 20 min.
  3. Tarkista maku. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›