
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 dl (50 g)
Valio Emmental punaleima raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- ½ dl kylmää vettä
Täyte
- 1 tlk (310 g) kypsiä säilykelinsseja, esim. Bonduelle
- 1 punainen paprika
- 300 g tomaattia
- ½ (125 g) purjoa
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaattiValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
- 1 tl basilikaa
- ½ tl suolaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 kananmuna
-
1 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Paistamiseen
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Nypi huoneenlämpöinen voi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaksi. Lisää juustoraaste ja vesi.
- Painele taikina ison ø 28 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa uunin alatasolla 10 min.
Täyte
- Laita linssit siivilään valumaan. Paloittele paprika ja tomaatit. Leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.
- Kuullota paprika ja purjo kevyesti voissa paistinpannulla. Lisää tomaatit, linssit ja Mifu ruokarae. Paista kunnes enin neste on höyrystynyt. Mausta basilikalla ja suolalla.
- Kaada kasvikset piiraspohjan päälle. Valuta päälle keskenään sekoitettu kerma-munaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä piirakkaa vielä 20 - 25 min.
- Tarjoa iltapalapiirakkana tai pääruokana salaatin kanssa.
Katso videolta vinkkejä Mifun käyttöön:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita