Kasvispihvit à la Mifu

Kasvispihvit à la Mifu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kasvispihvit à la Mifu

Kasvispihvit à la Mifu

Paahdetut mannasuurimot tuovat ihanaa makua ja rakennetta kasvispihveihin. Nämä mehukkaat ja maukkaat pihvit kätkevät sisälleen myös poksahtavan pehmeitä maitoproteiinirakeita. Pihvit sopivat hyvin pakastettavaksi, joten samalla vaivalla voi tehdä vaikka kaksinkertaisen annoksen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
25 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset8 pihviä

8 pihviä
2 dl
mannasuurimoita
3 (200 g)
punajuurta
2 (200 g)
porkkanaa
50 g
lehtikaalia
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1 kpl
vihreää chiliä
2 rkl
1 pkt (330 g)
2 dl
vettä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda mannasuurimot kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi, varo polttamasta. Siirrä sivuun jäähtymään.
  2. Kuori ja raasta punajuuret ja porkkanat hienoksi. Hienonna lehtikaali. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna chili.
  3. Kuullota sipulit ja chili Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää Mifu ruokarae. Paista silloin tällöin sekoitellen muutama min. Lisää juuresraasteet ja lehtikaali. Kypsennä keskilämmöllä 5 min samalla sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Ripottele mannasuurimot kasvisseoksen joukkoon, sekoita. Lisää vesi. Anna kiehua muutama min, kunnes massa on jämäkkää.
  5. Muotoile massasta 8 paksuhkoa pihviä leivinpaperille. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 25 min.
  6. Käytä hampurilaispihvinä tai syö sellaisenaan kasvispihveinä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.