Kasvissosekeitto ja tonnikakalawrapit

Kasvissosekeitto ja tonnikakalawrapit

20 min
helppo
148 kcal / 100g
0
0

Täytä wrapit tonnikalalla, paprikalla ja juustoraasteella. Nauti joko sellaisenaan tai esimerkiksi sosekeiton lisänä.

Ainekset

4 annosta
2 prk (1 l)

Tonnikalawrapit

1 iso
paprika
2 tlk (à 180 g)
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 pussi (150 g)
1 pkt (8 kpl)
vehnätortilloja
n. 1 dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna paprika. Valuta ja hienonna tonnikala. Jaa juustoraaste tortilloille. Lisää paprika, tonnikala ja tillisilppu. Kierrä tiukoiksi rulliksi. Lämmitä rullat saumapuoli alaspäin mikrossa.
  2. Kuumenna keitto.
  3. Tarjoa wrappeja kasvissosekeiton kanssa.

Vinkki

Korvaa tonnikala keittokinkkuviipaleilla. Jätä tilli pois tai korvaa persiljalla

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
99 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)