Katkarapu-avokadosalaatti

Katkarapu-avokadosalaatti

Perinteinen katkarapu-avokadocoktail viedään tällä ohjeella seuraavalle tasolle. Viimeistele pekonilla ja AURA juustolla!

20 min
keskitaso
130 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 pieni
punasipuli
1 prk (200 g)
1 pieni
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä
2
kypsää avokadoa
2 rkl
limettimehua

Päälle

½ pkt
amerikanpekonia

Tarjoiluun

vaaleaa paahtoleipää

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna punasipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita ainekset jogurtin kanssa ja mausta pippurilla.
  2. Kuutioi avokadojen hedelmäliha ja kaada niille limettimehu tummumisen ehkäisemiseksi. Kerrostele annosastioihin katkarapusalaatti ja avokadokuutiot.
  3. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Pane pekoni hetkeksi valumaan ja jäähtymään talouspaperille. Lisää pekonikuutiot annoksille.
  4. Leikkaa jääkaappikylmästä AURA sinihomejuustosta ohuita viipaleita salaatin päälle
  5. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›