Katkarapu-kasvispannu

Katkarapu-kasvispannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-kasvispannu

Katkarapu-kasvispannu

Katkarapu-kasvispannu on helppo arkiruoka. Tarjoile basmatiriisin tai nuudelien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
3
valkosipulin kynttä
2 tl
currytahnaa
1 pussi (500 g)
wokkivihanneksia
300 g
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 rasia (200 g)
½
kasvisliemikuutiota
1 dl

Koristeluun

tuoretta korianteria
limetin lohkoja

Ohje

  1. Laita Oivariini pannulle ja paista nopeasti hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää currytahna ja paista lastalla käännellen.
  2. Lisää wokvihannekset, kääntele seosta ja anna kypsyä muutama min. Lisää loput ainekset ja kuumenna.
  3. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa katkaravut maustamattomilla lihasuikaleilla, esim. broilerilla, kalkkunalla tai possulla sekä kalaliemikuutio kana- tai lihaliemikuutiolla valitsemasi ainesten mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›