Katkarapu-pähkinäcocktail

Katkarapu-pähkinäcocktail
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-pähkinäcocktail

Katkarapu-pähkinäcocktail

Katkaravuista, avokadosta, cashewpähkinöistä ja kotijuustosta valmistettu salaatti kelpaa alkuruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta

Chilikastike

2 dl
2 tl
vihreää jalapenotabascoa
2 tl
sokeria
1 dl
ruohosipulia

Katkarapusalaatti

300 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
2 (600 g)
kypsää avokadoa
2 rkl
sitruunamehua
¼ tl
sitruunapippuria
1 dl
cashewpähkinöitä
1 rasia (250 g)

Päälle

1 pkt (120 g)
fileepekonia
¾ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen aineet, lisää ruohosipuli hienonnettuna.
  2. Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Halkaise avokadot, poista siemenet. Koverra hedelmäliha lusikalla. Kuutioi se ja pirskota päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Mausta sitruunapippurilla
  3. Rouhi pähkinät. Kuutioi juusto.
  4. Yhdistä salaatin aineet ja kastike keskenään.
  5. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla keskilämmöllä. Ripottele annosten pinnalle lämpimiä, rapeita pekonipaloja ja ruohosipulia.
  6. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›