Katkarapu-pähkinäcocktail

Katkarapu-pähkinäcocktail

40 min
keskitaso
162 kcal / 100g
1
0

Katkaravuista, avokadosta, cashewpähkinöistä ja kotijuustosta valmistettu salaatti kelpaa alkuruoaksi.

Ainekset

6 annosta

Chilikastike

2 dl
2 tl
vihreää jalapenotabascoa
2 tl
sokeria
1 dl
ruohosipulia

Katkarapusalaatti

300 g
isoja katkarapuja
2 (600 g)
kypsää avokadoa
2 rkl
sitruunamehua
¼ tl
sitruunapippuria
1 dl
cashewpähkinöitä
1 rasia (250 g)

Päälle

1 pkt (120 g)
fileepekonia
¾ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen aineet, lisää ruohosipuli hienonnettuna.
  2. Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Halkaise avokadot, poista siemenet. Koverra hedelmäliha lusikalla. Kuutioi se ja pirskota päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Mausta sitruunapippurilla
  3. Rouhi pähkinät. Kuutioi juusto.
  4. Yhdistä salaatin aineet ja kastike keskenään.
  5. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla keskilämmöllä. Ripottele annosten pinnalle lämpimiä, rapeita pekonipaloja ja ruohosipulia.
  6. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
103 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)