Katkarapucurry

Katkarapucurry
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapucurry

Katkarapucurry

Maukas katkarapucurry vie sinut makumatkalle Aasiaan. Tarjoa yhdessä riisin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1
punainen chilipalko
2 tl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna

tai 1 tljauhettua inkivääriä
1 - 2 rkl
currytahnaa
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
400 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Kuumenna rasva wokissa ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja chili. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää joukkoon inkivääri ja currytahna ja kypsennä pari minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja kerma. Anna kiehua n. 10 min.
  3. Lisää joukkoon viimeiseksi katkaravut ja kuumenna. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›