Katkarapukasari

Katkarapukasari
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapukasari

Katkarapukasari

Helppo katkarapukasari on nopea pikkuruoka, jonka kanssa maistuu rapeakuorinen leipä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
3 - 4
valkosipulin kynttä
75 g
1 dl
1 tl
sitruunamehua
½ dl
1 rkl
vaaleaa suurustejauhetta
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Sulata voi kattilassa ja kuullota valkosipulit. Lisää mehut ja kerma. Keitä pari minuuttia. Lisää suurustejauhe, sekoita.
  3. Lisää katkaravut, kuumenna ja mausta. Älä keitä, ettei katkaravut sitkisty. Tarjoa rapean patongin kera

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›