Katkarapupannu

Katkarapupannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapupannu

Katkarapupannu

Currytahnojen voimakkuuksissa on eroja, joten muista maistella ruokaa sitä valmistaessasi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
3
valkosipulin kynttä
2 - 3 rkl
vihreää currytahnaa
1
punainen chilipalko
400 g
wok-kasviksia
300 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½
kalaliemikuutiota
2 dl
1 rkl
limettimehua

Pinnalle

kevätsipulia

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja currytahna, paista hetken aikaa lastalla käännellen
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili ja wokvihannekset pannulle. Kääntele seosta ja anna kypsyä n. 3 min.
  3. Lisää loput ainekset ja kuumenna. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›