Katkarapupasteijat

Katkarapupasteijat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapupasteijat

Katkarapupasteijat

Pasteijoiden valmistus vaatii vähän vaivaa, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Valmistusaika

Työaika
1 h
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl

Taikina

250 g
250 g
4 dl
vehnäjauhoja
1
valkosipulin kynsi
1 tl
paprikajauhetta

Täyte

½ dl
riisiä
150 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1
keitetty (10 min) kananmuna
½ dl
tilliä
½ tl
suolaa
¼ tl
valkopippuria

Ohje

  1. Sekoita maitorahka ja pehmeä voi. Lisää jauhot ja mausteet. Anna taikinan kovettua jääkaapissa ennen kaavilointia
  2. Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja mausta seos.
  3. Kaaviloi taikina levyksi ja ota pyöreällä muotilla (halkaisija 10 cm) pasteijapohjia. Laita pohjien toiseen reunaan n. ruokalusikallinen täytettä ja nosta taikinan reunat puolikuun muotoon. Nipistele saumat kiinni.
  4. Voitele munalla ja paista 250 asteessa 8 - 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
309 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›