Katkarapupitat

Katkarapupitat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapupitat

Katkarapupitat

Nämä katkarapupitaleivät pitävät suuremmankin nälän loitolla. Sopivat hyvin lounaaksi tai iltapalaksi vaikka urheilusuorituksen jälkeen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
250 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 ruukku
jääsalaattia
1
paprika
1 prk (180 g)
vuohenjuustoa
1 dl
2 rkl
hienonnettua tilliä
1
valkosipulin kynsi
4
pitaleipää

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut, revi salaatti, suikaloi paprika, paloittele vuohenjuusto.
  2. Mausta jogurtti tillillä sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä.
  3. Jaa ainekset pitaleipien täytteeksi ja lusikoi maustettua jogurttikastiketta päälle.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›