Katkarapupitat

Katkarapupitat

Nämä katkarapupitaleivät pitävät suuremmankin nälän loitolla. Sopivat hyvin lounaaksi tai iltapalaksi vaikka urheilusuorituksen jälkeen.

15 min
helppo
154 kcal / 100g
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
250 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 ruukku
jääsalaattia
1
paprika
1 prk (180 g)
vuohenjuustoa
1 dl
2 rkl
hienonnettua tilliä
1
valkosipulin kynsi
4
pitaleipää

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut, revi salaatti, suikaloi paprika, paloittele vuohenjuusto.
  2. Mausta jogurtti tillillä sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä.
  3. Jaa ainekset pitaleipien täytteeksi ja lusikoi maustettua jogurttikastiketta päälle.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›