Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti

Hedelmäinen katkarapusalaatti on mainio lounassalaatti. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
250 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 ruukku
rucolaa
1 ruukku
rapeaa salaattia
1
kesäkurpitsa
½
cantaloupemelonia
1 dl
kevätsipulia tai ruohosipulia

Kastike

½ dl
½ dl
oliiviöljyä
½ rkl
sitruunamehua

Koristeluun

kevätsipulia

Ohje

  1. Sulata katkaravut.
  2. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Kuutioi kesäkurpitsa ja meloni. Hienonna kevätsipuli. Kokoa salaatti kerroksittain annoksiin tai laakealle vadille.
  3. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Lusikoi kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen.
  4. Koristele hienonnetulla kevätsipulilla. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.