Katkarapusandwichit

Katkarapusandwichit

30 min
helppo
215 kcal / 100g
0
0

Hyvä sandwich tarvitsee mehevän täytteen. Tässä ohjeessa voilevät täytetään katkaravuilla ja ne voi tarjota kolmioleipinä tai pienempinä cocktailpaloina. Jos kaikkea täytettä ei halua leipiin käyttää, sopii se myös esim. uuniperunoiden kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

8 annosta
1 pussi (180 - 200 g)
katkarapuja (pakaste)
1 dl
1 rasia (200 g)
1
punasipuli
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1 tl
sitruunamehua
½ tl
rouhittua mustapippuria
ripaus
suolaa
16 viipaletta
ruispaahtoleipää ja / tai vaaleaa paahtoleipää

Ohje

  1. Laita sulaneet katkaravut siivilään valumaan.
  2. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa hetki, kunnes seos on tasaista.
  3. Lisää hienonnettu sipuli, tilli, sitruunamehu, pippuri ja suola. Sekoita.
  4. Hienonna valutetut katkaravut veitsellä. Lisää täytteeseen.
  5. Poista leivistä sahalaitaisella veitsellä reunat.
  6. Laita puolet leivistä työpöydälle. Levitä niiden päälle täytettä.
  7. Paina loput leivät kansiksi. Puolita leivät ja tarjoa kolmioleivät tuoreen salaatin kanssa.
  8. MINISANDWICHIT

  9. Puolita kolmioleivät vielä kerran. Näin saat 32 minisandwichiä.
  10. Laita halutessasi cocktailtikut minisandwicheihin. Voit myös pujottaa tikkuihin ensin kasviksia, esim. puolitettuja kirsikkatomaatteja, kokonaisia kapriksia tai kurkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
8 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)