Katkarapusandwichit

Katkarapusandwichit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Katkarapusandwichit

Katkarapusandwichit

Hyvä sandwich tarvitsee mehevän täytteen. Tässä ohjeessa voilevät täytetään katkaravuilla ja ne voi tarjota kolmioleipinä tai pienempinä cocktailpaloina. Jos kaikkea täytettä ei halua leipiin käyttää, sopii se myös esim. uuniperunoiden kanssa tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pussi (180 - 200 g)
katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
1 dl
1 rasia (200 g)
1
punasipuli
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1 tl
sitruunamehua
½ tl
rouhittua mustapippuria
ripaus
suolaa
16 viipaletta
ruispaahtoleipää ja / tai vaaleaa paahtoleipää

Ohje

  1. Laita sulaneet katkaravut siivilään valumaan.
  2. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa hetki, kunnes seos on tasaista.
  3. Lisää hienonnettu sipuli, tilli, sitruunamehu, pippuri ja suola. Sekoita.
  4. Hienonna valutetut katkaravut veitsellä. Lisää täytteeseen.
  5. Poista leivistä sahalaitaisella veitsellä reunat.
  6. Laita puolet leivistä työpöydälle. Levitä niiden päälle täytettä.
  7. Paina loput leivät kansiksi. Puolita leivät ja tarjoa kolmioleivät tuoreen salaatin kanssa.
  8. MINISANDWICHIT

  9. Puolita kolmioleivät vielä kerran. Näin saat 32 minisandwichiä.
  10. Laita halutessasi cocktailtikut minisandwicheihin. Voit myös pujottaa tikkuihin ensin kasviksia, esim. puolitettuja kirsikkatomaatteja, kokonaisia kapriksia tai kurkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.