Hyvä sandwich tarvitsee mehevän täytteen. Tässä ohjeessa voilevät täytetään katkaravuilla ja ne voi tarjota kolmioleipinä tai pienempinä cocktailpaloina. Jos kaikkea täytettä ei halua leipiin käyttää, sopii se myös esim. uuniperunoiden kanssa tarjottavaksi.
1 pussi (180 - 200 g) | katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste) |
1 dl | |
1 rasia (200 g) | |
1 | punasipuli |
2 rkl | tuoretta tilliä hienonnettuna |
1 tl | sitruunamehua |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
ripaus | suolaa |
16 viipaletta | ruispaahtoleipää ja / tai vaaleaa paahtoleipää |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.