Keltainen broilerikeitto

Keltainen broilerikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Keltainen broilerikeitto

Keltainen broilerikeitto

Keltaisessa broilerikeitossa on ripaus itämaista tunnelmaa. Tarjoa keittoa yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
¾ dl
pitkäjyväistä riisiä
2
sipulia hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1
kanelitanko
4
laakerinlehteä
½ rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
300 g
marinoimatonta broilerin rintafileetä
1 pussi (200 g)
herne-maissi-porkkanaa
1 prk (150 g)
½ tl
kurkumaa
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
soijakastiketta

Pinnalle

tuoretta korianteria

Ohje

  1. Yhdistä vesi, liemikuutio, riisit ja sipulit. Lisää joukkoon kanelitanko, laakerinlehti ja inkivääri. Keitä 10 min.
  2. Lisää kuutioitu broilerinliha. Keitä kypsäksi.
  3. Lisää joukkoon vihannekset, crème fraîche, kurkuma, sitruunamehu ja soijakastike. Kiehauta.
  4. Viimeistele hienonnetulla korianterilla tai persiljalla. Tarjoa naanleivän tai muun tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.