Keltainen Mifu pizza

Keltainen Mifu pizza
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Keltainen Mifu pizza

Keltainen Mifu pizza

Valmista maukas juustopizza, joka sopii kasvisruokailijallekin. Havaijin pizzan hengessä luotu pizza kaihtaa kanaa ja tilalla on curryn makuista Mifua! Nopeaa ruoanvalmistusta ajatellen ohjeessa käytetään valmista pizzapohjaa. Toki ohjeen pizzapohjalle löydät myös palvelustamme.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset2 pizzaa

2 pizzaa
2 (à 170 g)
valmista pizzapohjaa , esim. pakaste

Täyte

1 tlk (227 /139 g)
ananasrenkaita
1 (100 g)
sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 pkt (330 g)
½ - 1 tl
currya
1 prk (150 g)
1 rkl
tomaattipyreetä
1/2 - 1 tl
sriracha-kastiketta
½ pkt (à 170 g)
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastetta

tai 1 pussiValio pizzajuusto raastetta

Pinnalle

tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Valuta ananakset, paloittele. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Ravista Mifu rasiassaan ja lisää curryn kanssa kuumalle pannulle. Lisää tarvittaessa hieman rasvaa. Ruskista harvakseltaan sekoittaen 4 - 5 min.
  3. Mausta crème fraîche tomaattipyreellä, valkosipulilla ja sriracha-kastikkeella. Levitä pizzapohjille.
  4. Levitä päälle Mifu, ananakset ja sipuli. Ripottele päälle murennettu AURA ja juustoraaste.
  5. Paista pizzat uunin alaosassa 250 asteessa 6 - 7 min.
  6. Viimeistele basilikalla.
Vinkki

Vinkki

Pizzapohjan voit valmistaa halutessasi myös itse. Pizzapohja -ohjeen löydät palvelustamme.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.