Kermainen pestopasta

Kermainen pestopasta

Pestopasta on maukas arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit käyttää pastassa kaupan valmista pestokastiketta tai tehdä peston itse. Ks. ohje Basilika-pestokastike palvelustamme.

15 min
helppo
70 kcal / 100g
3
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 tl
suolaa
1 ½ l
vettä
200 g
nauhapastaa
1/2 - 3/4 dl
pestokastiketta
2 dl
½ rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Tarjoiluun

½ pussia (à 130 g)
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan.
  2. Lisää kerma. Mausta pestolla. Kuumenna sekoittaen.
  3. Lisää neljään osaan leikatut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen.
  4. Lisää tarjoiluvaiheessa juustoraastetta ja basilikan lehtiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›