Kermainen pestopasta

Kermainen pestopasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kermainen pestopasta

Kermainen pestopasta

Pestopasta on maukas arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit käyttää pastassa kaupan valmista pestokastiketta tai tehdä peston itse. Ks. ohje Basilika-pestokastike palvelustamme.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 tl
suolaa
1 ½ l
vettä
200 g
nauhapastaa
1/2 - 3/4 dl
pestokastiketta
2 dl
½ rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Tarjoiluun

½ pussia (à 130 g)
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan.
  2. Lisää kerma. Mausta pestolla. Kuumenna sekoittaen.
  3. Lisää neljään osaan leikatut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen.
  4. Lisää tarjoiluvaiheessa juustoraastetta ja basilikan lehtiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›