Kermainen pestopasta

Kermainen pestopasta

15 min
helppo
70 kcal / 100g
8
2

Pestopasta on maukas arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit käyttää pastassa kaupan valmista pestokastiketta tai tehdä peston itse. Ks. ohje Basilika-pestokastike palvelustamme.

Ainekset

4 annosta
1 tl
suolaa
1 ½ l
vettä
200 g
nauhapastaa
1/2 - 3/4 dl
pestokastiketta
2 dl
½ rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja

Tarjoiluun

½ pussia (à 130 g)
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan.
  2. Lisää kerma. Mausta pestolla. Kuumenna sekoittaen.
  3. Lisää neljään osaan leikatut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen.
  4. Lisää tarjoiluvaiheessa juustoraastetta ja basilikan lehtiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Nimetön21.5.2018 kello 13:54
Parasta ruokaa. Helppo tehdä. Kannattaa kokeilla myös pinaatti tuorepastan kanssa. Nopea kasvisruoka kasvissyöjille. Sekaan voi myös heittää kalaa, jos mieli tekee
Nimetön22.2.2016 kello 22:22
Herkullinen, nopea ja simppeli ruoka! Suosittelen :)