
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa mansikkaValio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Raparperikiisseli
- 5 dl (250 g) raparperipaloja
- 3 dl vettä
- 1½ dl sokeria
- 1½ rkl perunajauhoja
- ¼ dl kylmää vettä
Koristeeksi
- 0 kg tuoreita mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kiisseli: Keitä raparperipaloja, vettä ja sokeria kunnes raparperi pehmiää. Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan. Lisää seos kiisselin joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Kun kiisseli kuplahtaa, nosta kattila liedeltä. Jäähdytä.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mansikkarahka.
- Lusikoi kerroksittain rahkaseosta ja raparperikiisseliä jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa jäähdytettynä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita mansikoita