Kerroksellinen raparperirahka

Kerroksellinen raparperirahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kerroksellinen raparperirahka

Kerroksellinen raparperirahka

Raparperi on kevään ja alkukesän herkku, joka taipuu monenlaisiin jälkiruokiin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)

Raparperikiisseli

5 dl (250 g)
raparperipaloja
3 dl
vettä
1 ½ dl
sokeria
1 ½ rkl
perunajauhoja + 1/4 dl kylmää vettä

Koristeeksi

tuoreita mansikoita

Ohje

  1. Valmista ensin kiisseli: Keitä raparperipaloja, vettä ja sokeria kunnes raparperi pehmiää. Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan. Lisää seos kiisselin joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Kun kiisseli kuplahtaa, nosta kattila liedeltä. Jäähdytä.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mansikkarahka.
  3. Lusikoi kerroksittain rahkaseosta ja raparperikiisseliä jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa jäähdytettynä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›