Kesäinen kukkakaalikeitto

Kesäinen kukkakaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäinen kukkakaalikeitto

Kesäinen kukkakaalikeitto

Pehmeän makuinen kukkakaalikeitto sopii niin lounaaksi kuin alkupalaksi moneen erilaiseen menuun. Lisää täyteläisyyttä keitto saa siihen murusteltavasta leivästä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
kasvislientä
500 g
kukkakaalia
1
sipuli
3 palaa
vaaleaa paahtoleipää
1 prk (2 dl)
1 dl
hienonnettua persiljaa
¼ tl
valkopippuria myllystä
suolaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen paloiteltu kukkakaali, hienonnettu sipuli sekä murennetut leivät, joista reunat on leikattu pois. Keitä kannen alla hiljalleen kypsäksi
  2. Lisää ruokakerma ja persiljasilppu. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
36 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.