Kesäiset cocktail-tikut

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

Kesäiset cocktail-tikut

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

30 min

Kokoa tikkuihin juustoja ja muita kesän parhaita makuja. Nauti kesäiset cocktail-tikut grilliruokien valmistumista odotellessa tai kuumana kesäpäivänä kevyenä lounaana.

Ainekset

Valio Emmental punaleima cocktail-tikut

8 kpl
cocktailkurkkuja
2 kpl
ohutta salamitankoa
100 g

Valio Viola® cocktail-tikut

300 g
vesimelonia
180 g
2 kpl
vahvaa mintunoksaa

Valio mozzarella cocktail-tikut

8 kpl
mansikkaa
100 g
Valio mozzarella pallot HYLA®
2 rkl
tummaa balsamikastiketta

Valio polar® cocktail-tikut

8 kpl
oliivia
1 kpl
punainen paprika
100 g
Valio Polar® juusto

Valio kotijuusto cocktail-tikut

100 g
1 pala
kurkkua (n. 10 cm)
8 kpl
pientä retiisiä
mustapippuria

Ohje

  1. Leikkaa juustot noin suupalan kokoisiksi kuutioiksi tai kolmioiksi.
  2. Leikkaa salami 1-2 cm pätkiksi, vesimeloni ja kurkku 2 x 2 cm kuutioiksi ja paprikat suupaloiksi. Siisti retiisit ja halkaise suurimmat.
  3. Työnnä kaikki raaka-aineet cocktail-tikkuihin samassa järjestyksessä, kuin ne ovat raaka-ainelistassa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö