Kesäiset cocktail-tikut

Reseptiyhteistyö: Kesäruokaa juustoista

Kesäiset cocktail-tikut

Kesäiset cocktail-tikut

Reseptiyhteistyö Kesäruokaa juustoista

Kesäiset cocktail-tikut

Kokoa tikkuihin juustoja ja muita kesän parhaita makuja. Nauti kesäiset cocktail-tikut grilliruokien valmistumista odotellessa tai kuumana kesäpäivänä kevyenä lounaana.

8 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

Valio Emmental punaleima cocktail-tikut

8 kpl
cocktailkurkkuja
2 kpl
ohutta salamitankoa
100 g

Valio Viola® cocktail-tikut

300 g
vesimelonia
180 g
Valio Viola® salaattijuusto
2 kpl
vahvaa mintunoksaa

Valio mozzarella cocktail-tikut

8 kpl
mansikkaa
100 g
Valio mozzarella pallot HYLA®
2 rkl
tummaa balsamikastiketta

Valio polar® cocktail-tikut

8 kpl
oliivia
1 kpl
punainen paprika
100 g
Valio Polar® juusto

Valio kotijuusto cocktail-tikut

100 g
1 pala
kurkkua (n. 10 cm)
8 kpl
pientä retiisiä
mustapippuria

Ohje

  1. Leikkaa juustot noin suupalan kokoisiksi kuutioiksi tai kolmioiksi.
  2. Leikkaa salami 1-2 cm pätkiksi, vesimeloni ja kurkku 2 x 2 cm kuutioiksi ja paprikat suupaloiksi. Siisti retiisit ja halkaise suurimmat.
  3. Työnnä kaikki raaka-aineet cocktail-tikkuihin samassa järjestyksessä, kuin ne ovat raaka-ainelistassa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›