Kesäkurpitsa-maissipannu

Kesäkurpitsa-maissipannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäkurpitsa-maissipannu

Kesäkurpitsa-maissipannu

Kesäkurpitsa on hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja sitä on saatavilla ympäri vuoden. Kesäkurpitsa-maissipannu sopii lisäkkeeksi liha- tai kalaruoille tai kasvisruoaksi sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (500 g)
kesäkurpitsaa
2 rkl
1 pussi
pakastemaissia
mustapippuria
1 pussi (150 g)
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, basilikaa tai kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Paloittele kesäkurpitsa. Kypsennä kuumalla pannulla Oivariinissa nopeasti kesäkurpitsa ja maissi. Mausta pippurilla.
  2. Lisää AURA muru. Kuumenna kunnes juusto sulaa hieman. Lisää yrtit.
  3. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›