Kesäkurpitsa-valkosipulicrumble

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Kesäkurpitsa-valkosipulicrumble

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

1 h

Syksyn helppo herkku kesäkurpitsasta. Ruokahommia-ruokablogi http://ruokahommia.blogspot.fi/

Ainekset

Valio voi valkosipuli laktoositon
1 kpl
iso kesäkurpitsa
2 kpl
punasipulia
tuoretta lehtipersiljaa
suolaa
pippuria
125 g

Muru:

150 g
Valio voi valkosipuli laktoositon
1 dl
mantelijauhetta
1 ½ dl
vehnäjauhoja
suolaa
pippuria
(vettä)

Ohje

  1. Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli. Voitele uunivuoka valkosipulivoilla. Ripottele kasvikset vuoan pohjalle, lisää sekaan persilja, suola ja pippuri sekä paketti homejuustoa murusteltuna. Valmista murupinta sekoittamalla keskenään jauhot ja mausteet ja nyppimällä pehmeä valkosipulivoi sekaan. Lorauta hiven kylmää vettä sekaan jos tarvetta. Murustele taikina kasvisten päälle ja paista 180-asteisessa uunissa n. 30 min. Nauti lämpimänä kera ranskankerman.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö