Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto

Keveä kesäkurpitsakeitto on maukas arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa paahdettua leipää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
500 g
kesäkurpitsaa
100 g
kurpitsasalaattia
5 ½ dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (150 g)
¼ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuullota sipuli kattilassa Oivariini rasvassa lähes kypsäksi. Lisää joukkoon kuorittu, paloiteltu kesäkurpitsa sekä valutettu kurpitsasalaatti. Anna kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio anna kiehua kypsäksi.
  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää crème fraîche ja mustapippuri. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.