Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto

Keveä kesäkurpitsakeitto on maukas arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa paahdettua leipää.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
500 g
kesäkurpitsaa
100 g
kurpitsasalaattia
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (200 g)
¼ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuullota sipuli kattilassa Oivariini rasvassa lähes kypsäksi. Lisää joukkoon kuorittu, paloiteltu kesäkurpitsa sekä valutettu kurpitsasalaatti. Anna kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio anna kiehua kypsäksi.
  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää crème fraîche ja mustapippuri. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
51 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›