Kesäpyörykät

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Kesäpyörykät

Kesäpyörykät

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Kesäpyörykät

Näiden pyöryköiden ihana koostumus tulee soijahiutaleista ja herkullinen maku kesäkurpitsan kukista. Toki kukat voi korvata myös kesäkurpitsaraasteella.

6 Henkilölle
00 arvostelua

Ainekset6 n. 6 annosta

3 tuoretta pientä sipulia varsineen
5 kesäkurpitsan kukkaa
1 valkosipulin kynsi
2 rkl voita
4 dl soijahiutaleita
3 rkl oliiviöljyä
persiljaa
suolaa
mustapippuria
basilikaa
(ripaus sahramia)
1/2dl paahdettuja sesaminsiemeniä
1cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
reilu 100g Valio Turunmaa® juustoa raasteena
2 kananmunaa
1dl täysjyvä(spelt)jauhoja

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kesäkurpitsan kukat. Kuullota niitä hetken voissa
  2. Lisää Soijahiutaleet ja öljy. Ruskista hieman.
  3. Lisää mausteet ja paahdetut sesaminsiemenet . Kaada paistos pannulta kulhoon, lisää juustoraaste, kananmunat ja jauhot.
  4. Paista pyörykät kuumalla pannulla voissa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›