Pohja | |
---|---|
150 g voita | |
100 g kananmunia | |
150 g sokeria | |
150 g vehnäjauhoja | |
30 g Limencelloa | |
10 g leivinjauhetta | |
1 sitruunan kuoriraaste | |
80 g Valio kuohukermaa | |
Kostutus | |
50-100 g 10% sokerivettä (mausteeksi voi laittaa sitruunaa niin halutessa) | |
Raparperihillo | |
450 g pilkottua raparperia
20 g vettä
80 g hillo+marmeladisokeria | |
Täytteet | |
300 g tuoreita mansikoita, pilkottuna (säästä muutama kokonainen koristeeksi) | |
Vaniljakiisseli | |
1 annos vaniljakiisseliä
200 g Valio vispikermaa | |
Diplomaattikreemi | |
280 g täysmaitoa
40 g keltuaisia
16 g Maizena maissitärkkelystä
40 g sokeria
1/2 vaniljatanko (tai kokonainen, jos on pieni) | |
Kuorrutus | |
100 g valkuaisia
20 g Siro-sokeria
185 g sokeria
85 g vettä | |
Koristelu | |
tummaa suklaata, mansikoita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.