
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ nippua tuoretta, vihreää parsaa
- 1 ruukku rucolaa
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 100 g vuonankaalia
- 1 kurkku
- ½ fenkolia
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
Kastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1½ rkl limetti- tai sitruunamehua
- ¼ tl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori parsat tyvestä ylöspäin. Poista puiseva tyvi. Keitä parsat miedosti suolatussa vedessä. Jäähdytä ja paloittele
- Huuhdo, valuta ja revi salaatit. Halkaise kurkku pitkittäin ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Kokoa salaattiainekset kerroksittain laakealle vadille. Murenna pinnalle kotijuustoa.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä