Keväinen hedelmärahka

Keväinen hedelmärahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Keväinen hedelmärahka

Keväinen hedelmärahka

Kepeänkeltaiset hedelmät piristävät keväisen hedelmärahkan. Tarjoa rahka jälkiruokana aterian päätteeksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 (560 g)
kypsä mango
500 g
hunajamelonia
250 g
vihreitä viinirypäleitä
prk (500 g)
¾ dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
limettimehua
2 dl

Ohje

  1. Kuori ja paloittele mango ja hunajameloni. Pese, kuivaa ja puolita viinirypäleet.
  2. Yhdistä rahka, sokerit ja limettimehu. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon. Lisää hedelmät.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.