Keväiset kalamurekepihvit

Keväiset kalamurekepihvit

Kalamurekepihvit ovat maistuva arkiruoka. Kalamurekkeeseen käyvät kaikki kalalajit, etenkin vaaleat kotimaiset kalat, kuten hauki ja ahven.

Ainekset12 kpl

12 kpl
500 g
nahattomia ahvenfileitä tai muuta vaaleaa kalaa
1 dl
2 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1
sipuli
1
kananmuna
1 dl
hienonnettua tilliä
¾ tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Jauha kalafileet hyvin hienoksi tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  2. Lisää muut ainekset ja sekoita koneessa tasaiseksi massaksi.
  3. Paista pieni koepala ja tarkista maku. Lisää mausteita tarvittaessa.
  4. Muotoile taikinasta 12 pihviä ja paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
  5. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja Yrtti-smetanakastikkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Vihreä smetanakastike
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›