Keväiset kalamurekepihvit

Keväiset kalamurekepihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Keväiset kalamurekepihvit

Keväiset kalamurekepihvit

Kalamurekepihvit ovat maistuva arkiruoka. Kalamurekkeeseen käyvät kaikki kalalajit, etenkin vaaleat kotimaiset kalat, kuten hauki ja ahven.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kypsennysajat yhteensä
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
55 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
500 g
nahattomia ahvenfileitä tai muuta vaaleaa kalaa
1 dl
2 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1
sipuli
1
kananmuna
1 dl
hienonnettua tilliä
¾ tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Jauha kalafileet hyvin hienoksi tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  2. Lisää muut ainekset ja sekoita koneessa tasaiseksi massaksi.
  3. Paista pieni koepala ja tarkista maku. Lisää mausteita tarvittaessa.
  4. Muotoile taikinasta 12 pihviä ja paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
  5. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja Yrtti-smetanakastikkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Vihreä smetanakastike
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.