Kevyempi tonnikala-juustosalaatti

Kevyempi tonnikala-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kevyempi tonnikala-juustosalaatti

Kevyempi tonnikala-juustosalaatti

Maukkaan ja ruokaisan juustosalaatin voi valmistaa myös kevyemmin: valitse juustoksi Valio Oltermanni 17% ja tee kastike kevyempään jogurttipohjaan. Mehevyyttä ja hyviä rasvahappoja salaattiin saadaan tonnikalasäilykkeen myötä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
150 g
1 tlk
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
1 rasia
salaattisekoitusta
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 - 2
kesäsipulia varsineen
2
keitettyä (10 min) kananmunaa

Kastike

1 prk (200 g)
½ dl
kapriksia hienonnettuna
1 rkl
mietoa sinappia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuutioi juusto. Valuta tonnikala. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna sipuli. Lohko keitetyt munat.
  2. Kerrostele ainekset salaattivadille tai annoksiksi. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.
  3. Salaatti sopii pääruoaksi leivän kera nautittuna. Kokeile myös alkuruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›