Kinderkakku

Kinderkakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinderkakku

Herkullinen ja näyttävä pääsiäiskakku syntyy Kinder munan makumaailmasta ja Kinder suklaamunista ja -patukoista. Kakku tehdään ilman liivatetta ja se on gluteeniton mikäli käytät koristelussa vain keksittömiä suklaaherkkuja.

Valmistusaika

Työaika
45 min
jääkaapissa
12 h
jäähdytys
1 h
Yhteensä
13 h 45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa

Mantelibrownie

100 g
150 g
mantelimassaa
2
kananmunaa
3 rkl
kaakaojauhetta

Täytteet

2 ½ dl
1 prk (2,5 dl)
200 g
maitosuklaata
200 g
valkosuklaata
2 rasiaa (à 200 g)

Koristeluun

1 prk (2,5 dl)
Kinder suklaamunia ja makeisia

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja mantelimassa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi vaahtoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun ja voideltuun Ø 20 cm irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
  3. Vaahdota kermat. Sulata suklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoitellen, varo polttamasta.
  4. Sekoita maitosuklaa sähkövatkaimella yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Nostele lopuksi joukkoon suklaakermavaahto. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta.
  5. Valmista valkosuklaatäyte samaan tapaan kuin maitosuklaatäyte. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  6. Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua sen pyöräyttämällä kakun reunan ympäri kuumalla veitsellä .
  7. Keitä suklaakerma välillä sekoitellen paksuksi kastikkeeksi. Anna jäähtyä. Laita kastike pursotuspussiin ja pursota reunavalumat varoen kakun yläraunasta. Pursota loppu kuorrute kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
  8. Koristele kakku suklaamunilla ja suklaamakeisilla. Mikäli haluat kakusta gluteenittoman, älä käytä koristelussa keksiä sisältäviä patukoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.