
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 dl
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
- 2 ruisleipästä, esim. Reissumies
- 2 viipaletta (n. 75 g) kinkkua, esim. joulukinkkua
-
2
Valio Koskenlaskija® cheddar viipalettaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 6 viipaletta maustekurkkua
- 4 viipaletta tomaattia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä raejuustoa ruisleipästen molemmille sisäpinnoille. Aseta leipästen alapuolikkaille kinkkua ja juustoviipaleet. Kuumenna mikrossa n. 30 sek.
- Lisää maustekurkku- ja tomaattiviipaleet. Nosta leipästen yläpuoli päälle.
- Tarjoa välipalaksi maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa