Kinkkurieskarullat

Kinkkurieskarullat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinkkurieskarullat

Kinkkurieskarullat

Suolainen pikkujouluresepti etsinnässä? Kaverit tulossa kylään, mutta ajatus tarjoiluista ei raksuta? Rieskat tai wrapit muuntuvat illanistujaisten tai pikkujoulujen mehevän maukkaiksi ja herkullisiksi suupaloiksi käden käänteessä. Pikkujoulutarjoilut on pelastettu!

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset16 annospalaa

16 annospalaa
4
ohutta rieskaa , esim Fazer Street Food wrap
1 - 2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa AURA®

tai rasiaaValio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
tai rasiaaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
200 g
palvikinkkua
100 g
rucolaa
1 dl
kuivattuja viikunoita viipaleina

Ohje

  1. Levitä tuorejuusto rieskoille tasaisesti. Kerrostele päälle kinkkua, rucolaa ja ohuelti viipaloitua viikunaa.
  2. Rullaa lyhyeltä sivulta tiukaksi rullaksi ja paloittele 4:ään osaan.
  3. Pistä tarvittaessa reuna kiinni cocktail-tikulla.
  4. Tarjoa pikkujouluissa pienenä suolaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›