Kinuski-maapähkinäjuustokakku

Kinuski-maapähkinäjuustokakku

Tämä neljän raaka-aineen herkullinen kinuskinen määpähkinäinen kakku on valmis tarjottavaksi sellaisenaan, mutta sen makumaailmaa voi täydentää myös monenlaisilla koristeilla, esim. marjoilla, suklaalla, pähkinöillä ja kekseillä. Kakku jämäköityy jääkaapissa maapähkinävoin avulla, joten liivatetta ei tarvita.

12 h 15 min
helppo
372 kcal / 100g
0
0

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

185 g
cookie-keksejä , esim. Marabou Daim
¾ dl
maapähkinävoita

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
maapähkinävoita
2 dl

Koristeluun esim.

100 g
vadelmia ja punaherukoita
25 g
suolapähkinöitä
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Rouhi keksit ja sekoita maapähkinävoin kanssa tahnaksi. Taputtele leivinpaperoidun irtopohjavuoan (ø n. 18 cm) pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja maapähkinävoi. Nostele lopuksi joukkoon kermavaahto.
  3. Kaada seos vuokaan. Kuvioi pinta lusikalla sekoittelemalla.
  4. Anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa yön yli.
  5. Koristele marjoilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja kukilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
372 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)