Kinuski-maapähkinäjuustokakku

Kinuski-maapähkinäjuustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinuski-maapähkinäjuustokakku

Kinuski-maapähkinäjuustokakku

Tämä neljän raaka-aineen herkullinen kinuskinen määpähkinäinen kakku on valmis tarjottavaksi sellaisenaan, mutta sen makumaailmaa voi täydentää myös monenlaisilla koristeilla, esim. marjoilla, suklaalla, pähkinöillä ja kekseillä. Kakku jämäköityy jääkaapissa maapähkinävoin avulla, joten liivatetta ei tarvita.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

185 g
cookie-keksejä , esim. Marabou Daim
¾ dl
maapähkinävoita

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
maapähkinävoita
2 dl

Koristeluun esim.

100 g
vadelmia ja punaherukoita
25 g
suolapähkinöitä
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Rouhi keksit ja sekoita maapähkinävoin kanssa tahnaksi. Taputtele leivinpaperoidun irtopohjavuoan (ø n. 18 cm) pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja maapähkinävoi. Nostele lopuksi joukkoon kermavaahto.
  3. Kaada seos vuokaan. Kuvioi pinta lusikalla sekoittelemalla.
  4. Anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa yön yli.
  5. Koristele marjoilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja kukilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
372 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›