Kinuski-maapähkinäpalat

Kinuski-maapähkinäpalat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinuski-maapähkinäpalat

Kinuski-maapähkinäpalat

Tällä takuuvarmalla ohjeella valmistat herkullisen venyvät ja maukkaat kinuskipalat. Lopputulos ei ole äkkimakea toisin kuin kinuskikaramellit yleensä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jäähdytys
4 h
Yhteensä
4 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset16 palaa

16 palaa
1 dl
sokeria
1 rasia (200 g)
1 dl
glukoosisiirappia
½ dl
maapähkinävoita
½ dl
½ dl
suolapähkinöitä

Koristeluun

pikeeriä
nonparelleja

Ohje

  1. Sulata sokeri korkeareunaisessa paistinpannussa keskilämmöllä. Anna paahtua hiukan, mutta varo palamista.
  2. Lisää muut ainekset. Sekoita tasaiseksi ja keitä n. 10 min, kunnes seos paksuuntuu eikä se enää höyryä.
  3. Kaada voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan (n. 12 x 12 cm). Laita jääkaappiin jäähtymään.
  4. Leikkaa jääkaappikylmästä levystä suupaloja, koristele. Palat pehmenevät huoneenlämmössä, mutta kiinteytyvät jääkaapissa.
Lisukkeeksi
Pikeeri
10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›