Kinuski-maapähkinäpalat

Kinuski-maapähkinäpalat

4 h 10 min
helppo
378 kcal / 100g
2
15

Tällä takuuvarmalla ohjeella valmistat herkullisen venyvät ja maukkaat kinuskipalat. Lopputulos ei ole äkkimakea toisin kuin kinuskikaramellit yleensä.

Ainekset

16 palaa
1 dl
sokeria
1 rasia (200 g)
1 dl
glukoosisiirappia
½ dl
maapähkinävoita
½ dl
½ dl
suolapähkinöitä

Koristeluun

pikeeriä
nonparelleja

Ohje

  1. Sulata sokeri korkeareunaisessa paistinpannussa keskilämmöllä. Anna paahtua hiukan, mutta varo palamista.
  2. Lisää muut ainekset. Sekoita tasaiseksi ja keitä n. 10 min, kunnes seos paksuuntuu eikä se enää höyryä.
  3. Kaada voideltuun tai leivinpaperoituun vuokaan (n. 12 x 12 cm). Laita jääkaappiin jäähtymään.
  4. Leikkaa jääkaappikylmästä levystä suupaloja, koristele. Palat pehmenevät huoneenlämmössä, mutta kiinteytyvät jääkaapissa.
Lisukkeeksi
Pikeeri
10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)