Kinuskikissan kinuskipokekakku

Reseptiyhteistyö: Kinuskikissa

Kinuskikissan kinuskipokekakku

Kinuskikissan kinuskipokekakku

Reseptiyhteistyö Kinuskikissa

Kinuskikissan kinuskipokekakku

Kinuskikissan ja Valion yhteistyössä kehittämä uusi kinuskikreemi esittäytyy! Täytä pokekakun kolot kreemillä. Kun täyttämisen tekee tähtityllalla pursottaen, näkyviin tulevat kinuskitähtöset koristavat kakun pinnan. Brownie-tyylinen suklaakakku saa jäädä keskeltä hieman taikinaiseksi.

14 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset14 Henkilölle

Suklaataikina

175 g
2 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
kookoshiutaleita
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
2
munaa
100 g
tummia suklaahippuja

Täyte

300 g

Ohje

  1. Sulata voi. Sekoita joukkoon sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää voi-sokeriseokseen munat reippaasti käsivispilällä sekoittaen. Lisää jauhoseos muutamassa erässä. Käytä puulastaa, jonka avulla taikinaa on helppo käännellä.
  3. Lisää lopuksi suklaahiput.
  4. Vuoraa sydämen tai ympyrän muotoinen kakku- tai piirakkavuoka (halkaisija 25 cm) leivinpaperilla ja levitä taikina vuokaan.
  5. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä hieman taikinaiseksi. Nosta leivinpaperin avulla vuoasta.
  6. Paina kakkuun koloja heti paiston jälkeen esimerkiksi kaulimen päällä.
  7. Laita kinuskikreemi pursotuspussiin, jossa on iso tähtitylla.
  8. Täytä kolot kreemillä. Halutessasi voit ripotella pinnalle sormisuolaa ja/tai suklaahippuja.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.