Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Nämä lohileivokset sopivat suolapalaksi pikkujouluihin ja muihin joulunalusajan juhlahetkiin. Valmistamiseen tuo helpotusta pakastaminen, joten leivokset voi valmistaa koristelua vaille valmiiksi jo hyvissä ajoin. Lohen makuparina on hentoinen wasabin aromi ja marinoitu punasipuli.
Pohja | |
---|---|
250 g | ruisvuokaleipää |
100 g | |
Täyte | |
250 g | |
1 tl | wasabitahnaa |
1 rkl | sitruunamehua |
200 g | kylmäsavulohta |
Marinoitu punasipuli | |
1 kpl | punasipuli |
¼ dl | punaviinietikkaa |
1 rkl | sokeria |
¼ tl | suolaa |
¼ dl | oliiviöljyä |
Koristelu | |
marinoitua punasipulia | |
150 g | |
1 tl | Valio kevytmaito |
pieniä kapriksia | |
tilliä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.