Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Suukkoja äidille ja muille kevään sankareille! Nämä vaaleanpunaiset suupalat ovat juhlapöydän makea koristus. Suklaakuoren alla on ihanan pehmeä, mansikkainen kermavaahtotäyte, joka on tehty Valion valikoimaan tänä keväänä palanneesta mansikkakermasta. Suukot voi syödä lusikalla tai kädestä suuhun haukkaamalla.
5 dl | |
12 | Marie keksiä |
250 g | valkosuklaata |
2 ½ rkl | rypsiöljyä |
Dr. Oetker geeliväriä tai Colour Mill -elintarvikeväriä | |
koristerakeita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.