Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Saksalaisen juustokakun salaisuus on pehmeän rahkaisessa täytteessä, johon sitruuna antaa raikkaan säväyksen. Kakku valmistetaan uunissa paistamalla ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli. Makuelämys kruunataan runsaalla kermavaahdolla.
Pohja | |
---|---|
3 ½ dl | vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta |
½ dl | sokeria |
pari hyppysellistä suolaa | |
125 g | |
1 kpl | muna |
Täyte | |
75 g | |
1 | luomusitruunan kuori |
½ dl | sitruunamehua |
3 dl | sokeria |
½ dl | maissitärkkelystä |
4 kpl | munia |
4 rasiaa | Valio kermarahka laktoositon |
1 vaniljatanko tai 2 tl vaniljatahnaa | |
Koristelu | |
4 dl | |
2 tl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
(tyrnijauhetta) | |
(mintun- tai sitruunamelissanlehtiä) |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.